Boka festlokal på Facienda

Facienda passar för olika typer av evenemang: födelsedagar, bröllop, fester, konferenser, föredrag, föreningsmöten, arbetsmöte, workshops, bootcamps med mera. Max antal gäster är 145 personer. Vi har dock begränsad plats för sittande gäster på 75 personer i vår största lokal Snickeriet.

Vi tar endast emot bokningar via vår webbsida.

Vi tar ut 1000 kr i reservations- och avbokningsavgift och den erläggs i samband med bokning online. Bokningsbekräftelse får du/ni när avgiften erlagts och er bokning gäller inte förrän detta är gjort. Avgiften dras av på totalpriset vid slutbetalning. Vid avbokning återbetalas avgiften inte.

Priser

Bröllopspaket20 000 krHyra 3 dagar, ljudanläggning, städning, 1 timmes konsultation, 22-sidig guide med allt du behöver veta för din fest på Facienda
Hyra/dag fredagar och lördagar i 15 maj - 30 september10000 kr
Hyra/dag fredagar och lördagar i 1 oktober - 14 maj6500 kr
Hyra/dag mån - tor och söndag3000 kr
Ljudanläggning2 000 kr
Hyra företag & organisationerSeparat prislista. Begär offert.
Städning2500 kr

Notera att priserna kan komma att ändras och vi reserverar oss för eventuella prisändringar. Ändringar gäller inte för gjorda och bekräftade bokningar.

Bokningar 2018 och framöver

Notera även att speciella omständigheter gäller för bokningar 2018. Dessa bokningar är preliminära och vi förbehåller oss rätten att säga upp dessa fram t o m 31 december 2017. Ingen bokningsavgift kommer att avkrävas fram till och med detta datum.  Har bokning inte blivit uppsagd av oss eller av er före detta datum, kommer den att bli en permanent i samma stund som ni erlägger bokningsavgiften efter 31 december 2017. Observera att endast en bokning per hushåll är tillåten.

Besök oss innan du bokar

Har du några frågor eller vill komma och se lokalerna innan du/ni bokar är du/ni välkommen att kontakta oss. Vi har besökstid på söndagar kl. 13-14 men alla besök kräver föranmälan.

Se vår inventarielista om vad som ingår när du hyr Facienda.

Företag

Är ni ett företag och vill bli fakturerade är det inget problem. Hyra för lokalerna offereras separat.

Boka

Vill du boka nu väljer du ett eller flera datum och fyller i nödvändiga uppgifter i fälten nedan. Du kommer att bli ombedd att betala in reservations- och avbokningsavgiften. Denna avgift tar vi ut i händelse av avbokning av eller flytt av ett bokat datum till ett annat datum.

Klicka på det eller de datum du vill boka och stega till ett senare datum med pilarna i högra hörnet av tabellen!

Kalendern laddas...
- Tillgänglig
10
- Bokad
10
- Preliminärbokad
10
- Delvis bokad

Kryssa i om du önskar följande:

Bröllopspaket  
Ljudanläggning  
Städning  

Förnamn (obligatoriskt):

Efternamn (obligatoriskt):

E-post (obligatoriskt):

Telefon:

Faktureringsadress

Gatuadress (obligatoriskt):

Postnummer (obligatoriskt):

Postort (obligatoriskt):

Ev. meddelande till Facienda:

Preliminär totalkostnad: kr

Jag godkänner villkoren och kr i bokningsavgift.

captcha

Intresserad av bröllop och fest hos oss under 2018?

Just nu gör vi inga fasta bokningar, däremot kan du preliminärboka utan kostnad, mot att vi förbehåller oss rätten att säga upp bokningen fram t o m 31 december 2017. Har vi inte sagt upp den tills dess övergår din bokning till en fast bokning och du kommer att uppmanas att betala in bokningsavgiften.


Med vänliga hälsningar
Facienda - The YES Place